Datorită activării planului Premium poți conecta un domeniu, activezi un certificat SSL. Planul Premium însă nu este conectat definitiv la un anumit site - poți transfera planul Premium între site-urile create în WebWave. Datorită acestei posibilități poți de ex: transfera planul Premium la o nouă versiune a site-ului creat.

Dacă ai decis să ștergi un site activ, planul Premium plătit nu va dispărea. În orice moment vei putea conecta acest plan la un alt site creat în WebWave.

 

Transferul planului Premium la un alt site.

  1. În Panoul Webmaster, în partea dreapta, deschidem secțiunea "Plan Premium", iar apoi facem click pe "Administrarea planurilor Premium".
    Secțiunea "Plan Premium"

  2. În fereastra deschisă alegem planul Premium pe care dorim să-l transferăm.
    Alegem planul Premium pe care dorim să-l transferăm

  3. După alegerea cu ajutorul săgeților a site-ului la care dorim să conectăm planul Premium, facem un click pe butonul "Transferă" pentru a salva schimbările.

    Alegerem site-ul la care dorim să conectăm planul Premium

Cum transfer planul Premium între site-uri

02 listopada 2018

Înapoi

Acest site a fost creat în totalitate cu ajutorul WebWave - program gratuit pentru creare site web. Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe.

POZNAJ NAS BLIŻEJ W SIECI

TUTORIALE

WEBWAVE

DLA KLIENTÓW

OFERTA

PROGRAM

Scrie-ne pe chat.

CONTACT

ro@webwave.me

PANOUL WEBMASTER

ÎNCEPE ACUM

Kreator stron www WebWave - programul pentru creare site web, permite. Poți începe să creezi pagini web de la zero sau să beneficiezi de șablonuri, pe care le poți modifica după propriul plac.

Nu ai reușit să găsești rezolvarea problemei? Sau poate ai niște sugestii?

 

Contactează-ne pe chat, întreabă-ne pe Facebook, sau scrie-ne un mesaj pe adresa de e-mail ro@webwave.me.

 

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

ÎNCEPE ACUM